Elite Temizlik Şirketi olarak inşaat sonrası temizlik taleplerinizi profesyonel olarak yerine getirmekteyiz. Son yıllarda hızlı bir şekilde artan yapılar ve sonrasında ki daire satışları sonucu inşaat sonrası temizlik taleplerindeki artış hat safaya ulaşmıştır. Bu talebi karşılamak için ortaya çıkan bir çok temizlik şirketi ise gerçek anlamda inşaat sonrası temizlik konusunda deneyimleri olmayan ve hizmeti gerektiği gibi yapmayan bir çalışma anlayışı ile müşterilerini mağdur etmektedir. Elite Gebze Temizlik Şirketi bu mağduriyetlerin yaşanmaması için profesyonel ekip sayısını sürekli artırıma giderek daha çok talebi karşılamayı hedeflemiştir.
İnşaat ve tadilattan sonra evinizde oluşacak olan kirliliği temizlemek için profesyonel destek almadan evinizi temizlemek isterseniz bizim sizler için hazırlamış olduğumuz aşamaları takip ederek yapmak sizler için oldukça kolay olacaktır. İnşaatın ve tadilatın temizliği göz korkutan bir detaydır , aslına bakacak olursak planlı ilerlerseniz işler sizin istediğiniz gibi ve kontrolünüz altında olacaktır.
12 Adımda Genel Temizlik Nasıl Yapılır ?
Sizlere temizliği kategorilere ayırıp anlatmadan önce genel temizlik ile ilgili bilgiler vermek istiyoruz .
İnşaat ve tadilat sonrasında oluşan çöpler torbalara doldurulur ve belediye aranarak çıkan çöpleri alması için haberdar edilir.
Başlangıçta zeminin kaba pislikleri yani molozlar ve harç kalıntıları temizlenir.
Daha sonra yerlerde kalmış olan inşaat molozlarının atıkları ve sıvalardan yere düşen parçalar kazınır.
Duvarların üzerinde kalan tavan boyasının izlerini temizlemek için merdiven yardımıyla yukarı çıkılıp kazınarak temizlenmesi gereklidir.
Camların üzerinde bulunan bantlar ve harç kalıntıları özel kimyasallarla yumuşatılarak cam kazıyıcı ile kazınarak temizlenir .
Zemindeki boya, alçı ve harç gibi kalıntılar kimyasal ilaçlarla zemine zarar vermeksizin yer kazıyıcı ile temizlenir.
Parkelerde veya fayanslarda harç kalıntıları, boya gibi lekeler varsa özel olarak hazırlanan kimyasal içerik ile önce yumuşatılmalıdır daha sonra zemine zarar vermeden nazikçe kazınmalıdır.
Mutfak dolaplarının içleri ve dışı güzelce temizlenmelidir .
Tam olarak hijyeni sağlamak için banyo ve tuvaletler kimyasallarla detaylıca temizlenmeli .
Zarar vermeden silinebilecek olan duvarlar silinmeli.( örneğin : banyo duvarları )
Derz aralarına sıkışmış olan harç kalıntıları bulunuyorsa uygun kimyasallarla yumuşatılarak derzlere zarar vermeden fırçalanarak temizlenir.
Son adımda ise yerler titizlikle temizlenmelidir .
Genel temizliğinizi bitirdikten sonra ise bölgesel temizliklere yoğunlaşmanız daha kolay olacaktır . Sizlere de genelden özele giden bir temizlik anlayışınızı benimsemenizi öneririz.